Ora de Mediaș
Știri în direct

Se lansează prima televiziune 4K din România

Prima televiziune din România care va emite Ultra HD, Digi 4K, este gata pentru emisie cu o serie de transmisiuni sportive.

Digi 4K va transmite o serie importantă de competiții europene și internaționale din fotbalul european și din Formula 1.

De sâmbătă, 24 noiembrie 2018, postul a intrat în etapa de teste și abonații Digi TV vor putea experimenta, pentru început, calitatea 4K a unor meciuri de fotbal, motor sport sau transmisiuni documentare.

Duminică, 25 noiembrie, de la ora 15:00, iubitorii motorsportului se vor putea delecta cu transmisiunea live a Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite (EAU), desfășurat la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina (în direct și pe Digi Sport 2). Telespectatorii vor asista la singura cursă din calendar care se desfășoară la crepuscul, bucurându-se de calitatea imaginii Ultra HD și de spectacolul cailor-putere dezlănțuiți pe una dintre cele mai moderne și mai strălucitoare piste din Marele Circ.

Într-o primă etapă, postul va fi disponibil pentru abonații din marile orașe și, treptat, difuzarea se va extinde la toată rețeaua de abonați la servicii de televiziune digitală. Postul va fi disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se va realiza doar prin rescanare. Pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele televiziunii, abonații trebuie să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD.

Pentru Digi | RCS & RDS, testarea și apoi lansarea televiziunii Digi4K, în premieră în România, continuă istoria noastră de 25 de ani în a oferi cele mai bune servicii, la cele mai competitive prețuri din piață și pentru orice categorie de consumatori”, a declarat Valentin Popoviciu, vicepreședinte al Grupului Digi | RCS & RDS.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet