Ora de Mediaș
Știri în direct

Se reiau acțiunile de dezinfecție în Mediaș – Când vor avea loc

Acțiunile de dezinfecție a scărilor de bloc din Mediaș vor fi reluate, începând de miercuri, 19 august.

Primăria Mediaș a luat legătura cu toți locatarii din oraș și împreună au convenit ca această operaţiune să se desfăşoară pe timpul nopții, după ora 22.

Din cauza dezinfectantului folosit, locatarii trebuie să nu iese din bloc pentru cel puțin o oră, maximum două, autorității locale au decis ca această acțiune să se desfășoare noaptea, în intervalul orar 22:00 – 06:00. Mai mult decât atât, medieșenii nu vor fi deranjați.
În stațiile de autobuz, locurile publice, Piața Agroalimentară, străzile și în zonele intens circulate se vor acționa pentru dezinfecție în perioada următoare.

“După cum se poate observa, numărul de infectări de la nivel național crește de la o zi la alta. Din păcate, semnalele sunt că nici Mediașul nu este ocolit de această pandemie. Ca administrație locală luăm mereu decizii prin care să încercăm să protejăm medieșenii. Sigur că dorința noastră este este aceea ca fiecare dintre noi să respecte toate regulile transmise de la nivel central de păstrare a distanței și de purtare a măștii. Vreau pe această cale să fac cunoscut faptul că de miercuri mai exact, vom relua acțiunea de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc și de umplere a dozatoarelor existente în scările de bloc. Continuăm de asemenea să stopăm toate evenimentele culturale și să menținem târgul de vechituri închis, tocmai pentru a încerca să stopăm această răspândire a virusului”, a spune Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet