Medieșenii sunt invitați, vineri, 25 iunie, de la ora 19:30, în curtea mănăstirii franciscane din municipiu, la o seară de jaz. Acesta este primul concert din stagiunea Quadrato Music Nights.

Concertul „Days of wine and roses” este și primul concert în Mediaș al artiștilor mureșeni Ana Maria Galea, voce și Daniel Csikos, pian, cunoscuți ca duo sub numele de “New Landscapes”.

Proiectul celor doi muzicieni cu vastă experiență concertistică aduce în atenția publicului teme standard de jazz, compoziții proprii, dar și improvizație liberă. Singurătatea în doi, lipsa contactului cu scena, imposibilitatea de a colabora cu alți artiști, stările profunde de angoasă, răspunsul la întrebarea „cum voi supraviețui acestei provocări?” sunt câteva dintre temele abordate în concertul „Days of wine and roses’’.

Evenimentul include în pauza concertului o degustare de vinuri de la Villa Vinea, în prezența unui oenolog. Biletele se achiziționează online, pe https://bit.ly/3cLvk1J și costă 45 lei/adult și 15 lei/elev, student, iar în ziua concertului vor fi disponibile la intrare cu 55 lei/adult și 20 lei/elev, student.

Publică un comentariu

Comentariu