Ora de Mediaș
Știri în direct

Ședintă cu șapte proiecte pe ordinea de zi în Consiliul Local Mediaș

Roman 300

În această după-amiază, de la ora 16:00, la Primăria Mediaș, în Sala ”Daniel Thellmann” v-a avea loc ședinta extraordinară a lunii februarie.

Consilierii locali din Mediaș se întrunesc pentru a dezbate cele șapte proiecte de pe ordinea de zi.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local, a bugetului fondurilor externe nerambursabile și bugetele instituțiilor și serviciilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii, a listei obiectivelor de investiții și a programului de investiții publice pe grupe de investiții și surse de finanțare pe anul 2020

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2020, întocmit de către Ocolul Silvic Mediaş în calitate de administrator al fondului forestier proprietate publică a Municipiului Mediaş.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea prețurilor de vânzare a masei lemnoase provenită din tăieri de produse accidentale în anul 2020, din fondul forestier proprietate publică a Municipiului Mediaș.

4. Proiect de hotărâre privind reglementarea situației juridice a imobilului situat în Mediaș str. Ștefan cel Mare nr. 3, aflat în domeniul  privat al municipiului Mediaş.

5. Proiect de hotărâre privind atestarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Municipiului Mediaș.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei preliminară de priorități pe anul 2020, cu solicitanții care au acces la locuințele pentru tineri construite prin Agenția Națională pentru Locuințe în vederea închirierii, proprietatea privată a Statului Român și aflate în administrarea Consiliului Local Mediaș.

7. Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare/Modernizare Strada Ighișului, Municipiul Mediaș”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet