Senatorul PSD, Viorel Arcaș, spune că amendamentul legat de centura ocolitoare a Mediașului a fost respins de actualul Guvern pentru că nu ar fi avut nicio bază legală. Acesta acuză parlamentarii de Sibiu ai PNL-ului că nu și-au susținut amendamentele în comisii.

Arcaș spune că în opinia lui bugetul pentru anul 2017 este un buget realist, care are obiective clare, dar și pârghii de atingere a acestora. ”Este un buget sustenabil, un buget bun pentru întreaga Românie. Iar dacă este bun pentru România, consider că este bun și pentru Mediaș, pentru că medieșenii își doresc aceleași lucruri ca și toți cetățenii României: un trai mai bun, o siguranță mai mare a zilei de mâine, posibilitatea de a-și face planuri de viitor, un viitor mai stabil”, afirmă acesta.

Aruncă pisica la alții când vine vorba de Centura Mediașului
Arcaș mai spune că amendamentul referitor la centura ocolitoare a municipiului Mediaș a fost respins fiindcă nu avea nicio bază legală. ”Alocarea fondurilor nu se poate face fără documentație tehnică și fără să existe un studiu de fezabilitate. Reamintesc faptul că în timpul ministrului PD al Transporturilor, Radu Berceanu, s-a pierdut finanțarea Băncii Mondiale pentru acest obiectiv de investiții, dar și că Guvernul Cioloş a refuzat să semneze atribuirea studiului de fezabilitate (noiembrie 2015), iar apoi a anulat licitația (iunie 2016)”, mai spune acesta.

Atac la parlamentarii sibieni ai PNL-ului
”Nu în ultimul rând, țin să amintesc faptul că stimații colegi din PNL care au depus amendamente la legea bugetului nu au binevoit să se prezinte la Comisiile reunite de Buget Finante pentru a și le susține, ceea ce mă duce cu gândul că acțiunea lor nu avea decât un obiectiv de imagine.
Cred că ceea ce Parlamentul României a aprobat în această săptămână reprezintă o șansă reală pentru toți românii de a avea o viață mai bună, inclusiv pentru medieşeni”, mai afirmă senatorul sibian al PSD-ului.

Publică un comentariu

Comentariu