Ora de Mediaș
Știri în direct

Sergiu Buș dorit de FCSB – ”Vreau o echipă cu care să mă lupt la titlu”

Jucătorul Gazului Metan, Sergiu Buș în vârstă de 27 de ani își încheie contractul cu echipa fanion la 30 iunie și lasă de înteles că nu va mai continua la Mediaș.

Atacantul dorit în vara lui 2019 de Gigi Becali își dorește o nouă provocare, scrie ProSport.

”E adevărat. Contractul meu se sfârșete la finalul lunii, însă îmi doresc să termin ce am început. Și eu, și ceilalți băieți vor rămâne aici până la finalul stagiunii. Nu vrem să ne facem de râs, vrem să terminăm cu capul sus acest sezon, să practicăm același fotbal frumos. Apo, cred că voi pleca de la echipă, imi doresc altceva, ceva ce probabil Gaz Metan nu mi-ar putea oferi” a declarat Sergiu Buș.

Atacatul alb-negrilor n-ar refuza o ofertă de la o echipă de top din România
Am o vârstă, nu mai sunt un copil, e normal să imi doresc ceva mai mult. Vreau o echipă cu pretenții, care să își dorească trofee, să se lupte la tilu. Evident că prima opțiune este străinătatea, dar pentru familie n-aș spune nu unui contract bun în țară. Iar faptul că sunt liber mă poate ajut”, a mai adăugat Sergiu Buș.

Sergiu Buș a fost la un pas de a ajunge la FCSB în vara lui 2019, când Gigi Becali căuta disperat un atacant. Omul de afeceri a fost dispus să ofere 500.000 de euro pentru Buș, însă oficialii Gazului Metan au refuzat oferta la insistențele lui Edward Iordănescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet