Ora de Mediaș
Știri în direct

Troleibuze noi pentru transportul public din Mediaș

Miercuri, la sediul Primăriei din Mediaș a fost semnat un contract în valoare de 6 milioane de lei pentru achiziționare a trei troleibuze noi.

Acești bani sunt incluși în proiectul ”Modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport public electric din municipiul Mediaș”, în valoare de 11 milioane de euro.

Proiecutul a fost câștigat de Primăria Mediaș în cadrul Programul Operațional Regional 2014 – 2020, axa prioritară trei. În primăvara anului 2021, la Mediaș vor ajunge trei troleibuze noi marca Solaris.

”În urmă cu aproximativ un an am semnat un contract pe fonduri europene pentru transportul public de călători în valoare de circa 11 milioane de Euro. De atunci colegii mei nu au făcut altceva decât să implementeze acest proiect. Astăzi putem să spunem că parcurgem prima etapă, astfel că am semnat achiziționarea a trei troleibuze noi, valoarea acestora fiind de aproximativ 6 milioane de lei.Termenul de livrare al acestora așa cum scrie în contract este de 12 luni, dar noi ne dorim ca firma care a câștigat acest proiect să le livreze cât mai repede, iar medieșenii să se bucure cât mai curând de acest proiect și de toate celelalte pe care le derulăm pe fonduri europene, guvernamentale și desigur pe fonduri de la bugetul local” a declarat Gheorghe Roman, Primarul Mediașului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet