FOTO arhivă

Un sibian a fost găsit mort, într-o gospodărie din Hamba. Bărbatul era întins pe jos în curtea unui imobil și ar fi găsit de vecini.

Potrivit polițiștilor sibieni, alarma s-a dat luni în jurul orei 16:30, atunci când o persoană a sunat la 112 și a anunțat că în curtea unui imobil din localitatea Hamba se află un bărbat care pare decedat.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr împreună cu medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, care au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, decedat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din primele investigații efectuate nu au rezultat indicii care să susțină ipoteza că persoana în cauză ar fi fost victima vreunei infracțiuni. 

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea realizării necropsiei, iar la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor în care a survenit decesul bărbatului.

Publică un comentariu

Comentariu