Doi sibieni au fost bătuți și tâlhăriți în plină stradă la Sibiu de către patru tineri, printre agresori fiind și un minor din Copșa Mică.

La data de 3 ianuarie 2019, doi sibieni au reclamat la poliție faptul că, în jurul orei 03:00, respectiv 04:00, în timp ce se aflau pe strada Şiretului, respectiv Uzinei din Sibiu, patru persoane necunoscute i-ar fi lovit și le-au furat bunurile pe care le aveau asupra lor.

Hoții au reușit să fure trei telefoane mobile, un acumulator extern, un ceas de mână, un inel, o verighetă, bani și țigări, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Ca urmare a investigațiilor derulate de către polițiștii sibieni, în decursul zilei de joi, s-a reușit identificarea și prinderea a patru tineri, cu vârsta de 20, respectiv 17 ani (trei dintre ei), domiciliați în localitățile Hosman și Copșa Mică.

Poliţiştii sibieni au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele a două dintre persoanele în cauză, în localitatea Hoșman, ocazie cu care au fost recuperate toate bunurile furate. Cei patru tineri sunt în arest 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Publică un comentariu

Comentariu