În noapte de joi spre vineri (10-11 ianuarie 2019) în municipiul Mediaș a nins destul puternic, afectând traficul.

Vineri, 11 ianuarie, vremea va continua să fie la fel.

La această oră în municipiul Mediaș, traficul se desfăsoare în condiții de iarnă. Echipajele de deszăpezire au intervenit pe străzile principale, însă există străzi secundare înzăpezite. 

La Mediaș s-au intervenit cu 4 autospeciale cu sărăriță și lamă, un tractor cu plug, tractor cu lamă și sărăriță si o autoutilitară.

Au fost folosite aproximativ 18 metri cubi de amestec cu sare si aproximativ 35 de tone de sare.

Meteorologii spun că vineri, în România vremea va fi în general închisă, cu precipitații mai ales seara și noaptea. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze și lapoviță sau ploaie ceea ce va determina apariția poleiului. În dimineața zilei de vineri grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12…16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad. Spre seară, cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de 1 grad.

Publică un comentariu

Comentariu