Ora de Mediaș
Știri în direct

Situație incredibilă la Gaz Metan – Refuzați de Iordănescu, clubul îl roagă pe Uhrin să continue

Situație uluitoare la Gaz Metan Mediaș, cu mai puțin de 10 zile înainte de startul noului sezon. Clubul îl dorea pe Edi Iordănescu, însă fostul antrenor i-a refuzat.

Astfel, într-o postură cu adevărat delicată se află cehul Dusan Uhrin, cel care fusese anunțat ieri că i se va rezilia contractul. Disperați că ar putea rămâne fără antrenor la startul campionatului – Edi Iordănescu fiind unica variantă pe care o luaseră în calcul – șefii medieșenilor fac acum tot posibilul pentru a-l îmbuna pe Uhrin.

Gaz Metan se roagă de Uhrin
Se roagă de el să rămână, i-au promis transferuri, dar și că îl vor susține necondiționat. Mai mult, vineri ar urma să organizeze o conferință de presă în care să recunoască public că s-au purtat nedrept cu Dusan Uhrin, antrenorul venit la Mediaș în iunie, înainte de startul play-off-ului. Relația dintre Uhrin și conducere este însă tot mai proastă, după ce șefii Gazului l-au șicanat pentru a-l convinge să semneze rezilierea și să renunțe la o parte din banii pe care îi are de luat.

Chiar dacă va alege să continue la Mediaș, Uhrin ar risca să fie dat afară după doar câteva meciuri, dacă medieșenii găsesc până la urmă un antrenor nou. Gaz Metan va debuta în noul sezon în deplasare, cu FC Voluntari.

Edi Iordănescu: „Ca să mă întorc, aduceți măcar șase jucători!”
Grija principală a lui: la Mediaș mai există doar cinci jucători! Pleșca, Velisar, Larie, Roberto Romeo și Chamed. Campionatul va porni peste o săptămână, deci lotul trebuia să fie completat urgent. Iordănescu junior a transmis o listă cu 15 jucători pe care îi dorea: „Semnați cu șase sau cu șapte dintre ei, pentru început, și vin! Mai aducem și alți fotbaliști pe urmă”.

În timpul tratativelor cu Edi, conducerea încerca să scape de Dușan Uhrin, antrenorul aflat în funcție. Nu i-a plătit nici un salariu, i-a luat mașina de serviciu, a făcut tot ce a fost posibil ca să-i arate că nu mai era dorit. Cehul refuza să demisioneze și să plece neplătit.

Oficialii nu au îndeplinit nici unul dintre criteriile pe care le stabilise Edi, așa că reangajarea lui la Mediaș a devenit imposibilă, măcar pentru moment. Și s-au trezit că nu le lipseau doar jucătorii, aveau nevoie și de un antrenor. Și l-au înștiințat joi pe Uhrin că îl roagă să continue: „Ne pare rău că ne-am purtat urât, nu se va mai întâmpla și te susținem până la capăt!”. Urmează ca anunțul și scuzele să fie transmise și într-o conferință de presă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet