FOTO Arhivă

Vreme frumoasă astăzi în toată țară, sunt zone în care temperaturile ajung chiar și la 24 de grade Celsius.

Din păcate, meteorologii vin cu vești proaste pentru ziua de mâine (26 martie 2019). Luna martie este gata se să încheie, dar ne dovedește încă odată că este o lună capricioasă. Vremea începe să se răcească, iar la munte va ninge.

Astăzi la Mediaș temperaturile se vor încadra între 16-19 grade Celsius, iar spre seara temperaturile vor scădea până la 3-6 grade Celsius. Marți la Mediaș vremea va fi mai rece decât zilele trecute, temperatura maxima se va încadra între 8-12 grade , iar cele minime între 5-2 grade Celsius.

Săptămâna începe cu vreme împărţită. În jumătatea sudică, va fi o zi însorită şi caldă, cu maxime de până la 25 de grade Celsius. În jumătatea nordică, vor fi ploi slabe care, după lăsarea serii se vor extinde şi în sud-vestul ţării. Tot atunci, la altitudini mari, vor apărea ninsori şi lapoviţă. Vântul va fi alert la munte, prin centrul şi prin estul ţării.

De marți, vremea se va răci accentuat, iar maximele nu vor mai trece de 15 grade Celsius. Ploi slabe vor fi în regiunile sudice, estice şi, parţial, în cele centrale. La munte, va ninge, iar precipitaţii mixte vor apărea miercuri, spre dimineaţă, în Maramureş, în nordul Moldovei şi în Trasilvania. Vântul va avea intensificări la munte, dar va fi alert şi în restul ţării, cu precădere în regiunile estice. Joi, nori şi ploi izolate vor mai fi prin nord, est şi centru. Riscul de apariţe a brumei va fi ridicat dimineaţa.

Publică un comentariu

Comentariu