Drumuri și Poduri SA Sibiu, anunță că în zona Jina – Poiana Sibiului carosabilul este acoperit cu un strat de gheață de 1-2 cm. La Păltiniș ninge puternic miercuri seară. Un autocar cu 46 de copii a rămas blocat în zonă.

Pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această oră ninge și carosabilul este umed. Se va acționa începand cu cu material antiderapant pentru prevenirea înghețului. ’’Deoarece în acest moment circulația pe drumurile menționate se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. În funcție de evoluția condițiilor meteo pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene vom pune la dispozitie atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre date actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro- butonul “alertă trafic”)’’, spun cei de la Drumuri și Poduri SA Sibiu.

Ninge la Păltiniș
”Pe DJ 106A, Sibiu – Păltiniș, se circulă în condiții de iarnă, ninge, dar utilajele de deszăpezire acționează în vederea curățării carosabilului”, anunță IPJ Sibiu. ’’Recomandăm conducătorilor auto să circule doar cu autoturisme echipate cu anvelope specifice condițiilor de iarnă, să circule cu viteză redusă, să utilizeze luminile de întâlnire pe tot parcursul deplasării, să se asigure înainte de schimbarea direcției și să acorde atenție sporită pietonilor’’, mai spun cei de la IPJ Sibiu.

Autocar blocat în zona Arka Park
Autocarul are la bord 46 de copii și s-a blocat din cauza zăpezii, în zona Arka Park în apropiere de Păltiniș. La fața locului intervin trei autospeciale ale ISU Sibiu pentru a transporta persoanele la cabana la care trebuiau sa ajungă. ’’Acțiunea se desfășoară în colaborare cu jandarmii montani, angajați ai serviciului voluntar pentru situații de urgență din cadrul primăriei Sibiu și Salvamont Sibiu’’, spun cei de la ISU Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu