Ora de Mediaș
Știri în direct

Supărare la Spitalul din Mediaș – Peste 40 la sută din angajați sunt revoltați

0

Din punct de vedere a salarizării, Legea 153/2017 a venit cu un plus. La Spitalul Municipal Mediaș există categorii de personale, mai exact asistenți medicali și medici al căror salarii au ajuns la un nivel satisfăcător.

Salariul mediu pe care îl câștigă un asistent medical în Spitalul Municipal Mediaș este de aproximativ 1000 de euro, net. Salariul medicilor diferă în funcție de secție, de sporuri.

”Există și persoane nemulțumite, pentru că nu au crescut salariile personalului auxiliar. Pentru că Spitalul are nevoie de instalatori, electricieni, pentru că tot timpul se învesc probleme. Nu au crescut salariile personalului tesa” a declarat Constantin Nicorici pentru Ora de Mediaș

Personalul cu studii superioare care lucrează în contabilitate sau în aparatul administrativ au un salariu net, sub 2000 de lei. Nemulțumite sunt și infirmierele, al căror salarii nu au crescut, cu personalul cu studii superioare din laborator.

Aproximativ 40% din personalul Spitalului Mediaș nu a beneficiat de o mărire de salariu.

LIVE VIDEO – Managerul Spitalului Medias, Constantin Nicorici despre modernizarea Spitalului — Acum în direct pe Ora de Medias

Publicată de Ora de Mediaș pe Miercuri, 22 august 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata