În perioada 22 – 26 august 2018, CFR Călători anunță că Transilvania Train circulă pentru al doilea an consecutiv.

Transilvania Train circulă pe ruta Brașov – Sighișoara, Mediaș – Alba Iulia – Sebeș – Sibiu – Făgăraș și retur.

Transilvania Train va opri și la Mediaș, în 24 august, la ora 10:00.

Primul tren turistic românesc, un proiect realizat în parteneriat cu CFR Călători, explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km.

Programul include vizitarea a peste 20 de construcții fortificate, 15 ateliere de meșteșuguri tradiționale, 2 concerte unice în Biserica Evanghelică din Sebeș și în centrul istoric al Sibiului și 2 petreceri tradiționale. Călătorii pot lucra alături de artizani locali din zona Mediașului și vor lua o masă bazată pe rețete străvechi.

Paladinii de Terra Medies pregătesc un minunat spectacol de lupă și un dans medieval
Ordinul Paladinii de Terra Medies va întâmpina oaspeții care vor călători cu Transilvania Train, în Gara Mediaș, în data de 24 august, la ora 10.00. Pentru aceștia au pregătit demonstrații de luptă între cavaleri și un dans medieval. Călătorii din Transilvania Train vor experimenta un mix de emoţii autentice și de activități inedite!

Prețul minim pentru o astfel de călătorie este de 900 euro, iar cel mai scump bilet costă 2.260 de euro unde pot călători trei persoane.

Publică un comentariu

Comentariu