Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO – În sfârșit se fac lucrări de modernizare la Policlinica din Mediaș. S-a stabilit când încep

0

Din 2016 și până în prezent, Spitalul Municipal din Mediaș a parte de diverse lucrări de modernizare și reabilitare.

Spitalul din Mediaș beneficiază de una dintre cele mai performante arhive, unde sunt păstrate actele Spitalului, încadrate în arhivele naționale. Acel lucru a fost făcut la sfârșitul anului 2016.

În curtea Spitalului a fost creată o cameră pentru gestionarea sistemului de încălzire cu acest sistem, cu pompe de adâncime schimbătoare de căldură. Acest sistem asigură căldura la două secții – secția de contagioase și interne. Pentru aceste două secții, apa caldă este încălzită de panourile solare, iar pe timpul verii acest sistem acoperă întregul Spital.

Cele două accese principale ale Policlinici Mediaș vor fi reabilitate în zile următoare

”Au urmat lucrări de reparații și de reabilitare pe mai toate secţiile. Începând de la intrarea în Spital, o reabilitare importantă a fost făcută la compartimentul nașteri. Acesta reprezintă un model pe care îl vrem să-l avem la toate secţiile.” a declarat Constantin Nicorici – managerul Spitalului Mediaș

Casele scărilor n-au mai fost renovate de la 1972. Ele vor fi modernizate în perioada imediat următoare. Schimbare de geamuri, instalațiile de încălzire și iluminat, zugrăveli care vor schimba fața Policlinici.

LIVE VIDEO – Managerul Spitalului Medias, Constantin Nicorici despre modernizarea Spitalului — Acum în direct pe Ora de Medias

Publicată de Ora de Mediaș pe Miercuri, 22 august 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata