Accidentul produs sâmbătă la Mediaș, în jurul orei 23:45, în zona hotelului Villa Flora a avut loc după o întrecere cu mașini pe Șoseaua Sibiului, între cel puțin trei tineri șoferi, printre care și Mihai Lukacs, la volanul unui BMW Seria 7.

Potrivit martorilor, soferul unui X6 a trecut de trecerea de pietoni, urmat apoi de autorul accidentului. Între timp însă, în cele câteva secunde, Andrei Moga de 23 de ani a intrat în traversare împreună cu un văr și o verișoară. Ultimele cuvinte ale lui Andrei au fost ”Uite-l și pe ăsta”, iar în secunda următoare s-a produs tragedia. Puțin a lipsit să nu fie prinși și însoțitorii săi. Impactul violent nu i-a dat nicio șansă. Echipajul SMURD ajuns la fața locului a încercat să îl resusciteze însă din păcate nu s-a mai putut face nimic, pentru că nu mai avea aproape nimic întreg în el.

MANIA VITEZEI: Șoseaua Sibiului din Mediaș folosită noaptea la curse ilegale până a venit tragedia

Anchetatorii nu au găsit urme de frânare și distanța măsurată între trecerea de pietoni și victimă a fost de 65,5 metri, desi inițial se apriximarea era de 20 de metri. Apropiații lui Andrei au postat zeci de mesaje de rămas bun pe Facebook.

„Era un băiat de nota 20. Te ajuta cu cea mai mare plăcere,un băiat pe care te puteai baza. Niciodată nu spunea nu. Era o fire foarte veselă și era o plăcere sa stai cu el la povești.Tot timpul făcea glume și râdeam. Era un băiat liniștit nu era pus pe certuri sau alte treburi urâte..nu mai am cuvinte să îl descriu..Era genul de prieten pe care ar vrea ori cine să îl aibă”, a declarat Paul Corfar Schuster, prietenul lui Andrei Moga, care era recepționer la hotelul Binder Bubi.

Cercetările Poliției sunt în plină desfășurare. vom reveni cu amănunte.

 

Join the Conversation

4 Comments

  1. Mihai mai poreclit și Mihai orbu , conduce un asemenea bolid dar el nu vede la 10 m in fata , trist Ptr ca la câte a făcut in acest oraș nimeni nu la oprit pana acum , acum când a luat o viața .. o viața de om , un om bun care nu a greșit la nimeni.
    La pușcărie sa ajungă , el și toți șmecherii care conduc ca nebunii in oraș !
    Sincerele mele condoleanțe familiei și putere va doresc !
    Iar Mihai , sub cauciucuri sa mori și tu nu cum a murit el la 65 m !

  2. Cei care au suferit un accident rutier, precum si rudele celor decedati intr-un accident rutier, pot primi despagubiri prin intermediul Centrului European de Despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269/252724.

  3. Asta Nu a mai fost accident. Asta este crima. Puscarie pe viata merita ,si el si tapsu care ia cumparat arma crimei!!!

  4. Cunosc oameni de genul criminalului…toti zic „lasa ba ca mere” si cand nu mai mere zic „nu credeam ca se poate intampla ceva”. Sunt niste retardati care se joaca cu viata tuturor celor din jur

Publică un comentariu

Comentariu