Mii de trandafiri albi au fost aruncați în teren, în minutul 8 al meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB, de către suporteri, în memoria fostului internațional Ilie Balaci, care a murit, duminică, în locuința sa din Craiova. Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români, a murit, la vârsta de 62 de ani. El s-a născut la data de 13 septembrie 1956.Momentul a fost umbrit de un autogol al echipei din Bănie.

Partida de fotbal dintre Universitatea Craiova și FCSB a început, duminică, la ora 21.00, iar înainte de fluierul de început al arbitrului, fanii echipei locale au cântat imnul imnul Universității și s-au uitat pe un ecran imens la momente în care Ilie Balaci era în teren. Meciul a început cu un moment de reculegere, timp în care jucătorii și arbitrii au avut tricouri speciale, pe care era imprimat chipului fostului mare jucător al Craiovei Maxima.

În minutul 8 al meciului jucat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, arbitrul de centru a oprit partida, iar mii de trandafiri albi au fost aruncați în teren, în memoria lui Ilie Balaci, „Minunea Blondă” a Craiovei. Momentul a fost umbrit, însă, de faptul că unul dintre jucătorii Craiovei a dat un autogol.

Chiar și așa, numele lui Ilie Balaci a fost scandat de mii de oameni prezenți pe stadionul din Bănie. Ilie Balaci a jucat la Universitatea Craiova purtând numărul opt.

 

Publică un comentariu

Comentariu