Trei sportivi din municipiul Mediaș vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Karate WUKF, care se desfășoară în perioada 11-14 iulie 2024, în Monterrey, Mexic.

Clubul Sportiv Ippon Mediaș va fi reprezentat de Tania Nagy, înscrisă la categoriile junior Kata și Numite, atât individual cât și pe echipe, și de frații Mihai și Andrei Toma, care vor concura la categoriile Kumite individual, open și pe echipe. Alături de sportivi va fi și antrenoarea Dora Hanga de la CS Ippon Mediaș.

„Ne-am pregătit tot anul pentru această competiție. Toate concursurile internaționale de până acum au fost pregătitoare pentru Campionatul Mondial din Mexic. Nu știm exact la ce să ne așteptăm, deoarece vor participa țări și sportivi care ajung rar în Europa, dar știm că vor aduce cei mai puternici concurenți, așa că avem emoții. Din punct de vedere fizic, toți cei trei sportivi sunt într-o formă excelentă, iar rezultatele lor de până acum ne dau speranțe la medalii. Trebuie să menționez că participarea noastră este posibilă datorită cofinanțării Primăriei Mediaș”, a declarat Dora Hanga, antrenor al CS Ippon Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu