Judecătorii care instrumentează cazul tânărului ce în august 2017 a spulberat cu mașina un alt tânăr pe o trecere de pietoni din Mediaș, vor rediscuta la finele lunii o posibilă reîncarcerare a ucigașului. Acesta era în arest la domiciliu și putea să meargă și la un loc de muncă opt ore pe zi.

În luna martie Mihai Lukacs a reușit să convingă judecătorii după nenumărate încercări, că poate să fie scape temporat de arestul la domiciliu. Avocații acestuia au apelat la două trucuri des uzitate și în alte cauze la noi în țară. Mai exact i s-a permis lui Mihai Lukacs să meargă la locul de muncă, respectiv la garajul din spatele blocului, în zilele de luni – vineri ale fiecărei săptămâni, între 8.00 și 16.00. Acesta era însă obligat să se întoarcă imediat la domiciliu. I s-a permis chiar să meargă și la dentist odată pe săptămână.
În 3 iulie însă judecătorii au administrat noi probe prin care practic se dovedește că Mihai Lukacs nu a mers deloc să lucreze. Citește AICI cu ce minciuni a fost prins Lukacs și când se judecă reîncarcerarea acestuia!

Publică un comentariu

Comentariu