Consiliul de Administrație al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, a hotărât ca o parte dintre studenții universității sa participe online la cursuri de luni, 11 octombrie.

În urma solicitării venite din partea unor facultăți, s-a decis să renunțe la prezența fizică la cursuri următoarele specializări: Facultatea de Litere și Arte: Departamentul de Studii Anglo-Americane și Germanistice, programul de studii de licență Limba și literatura chineză – limba și literatura engleză, disciplinele de curs: Limba chineză. Fonetică- Anul I, Cultură și civilizație chineză- Anul I, Limba chineză. Dezvoltarea vorbirii (curs practic) – Anul I, MO2 Cultură și civilizație chineză – Anul II, Literatura chineză modernă – Anul II, Literatura chineză contemporană – Anul III, MO4 Cultură și civilizație chineză – Anul III; Facultatea de Medicină: Programul de studii de licență Medicină (toate cursurile) – toți anii de studiu; Facultatea de Științe Socio – Umane: Programele de studii de licență și masterat din cadrul Departamentului de Asistență Socială, Jurnalism, Relații Publice, Sociologie (toate cursurile) – toți anii de studiu; Departamentul de Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate, toate cursurile la programele: Securitate și relații internaționale – master (Anii I, II), Managementul integrării europene și administrație publică – master (Anii I, II); Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, toate cursurile la programele de studii: PIPP limba română – licență (Anul I), Intervenții Educaționale în Școala Incluzivă – master (Anii I, II), Management Educațional – master (Anii I, II). Facultatea de Inginerie: Toate cursurile programelor de licență și master; Facultatea de ȘAIAPM: Programele de master (toate cursurile) – Anii I și II. Cursurile de Analiză matematică (curs comun) și Fizică (curs comun), Anii I și II licență revin la modul de desfășurare față în față.
Cu toate acestea, laboratoarele și seminarele vor continua să se desfășoare cu prezență fizică. Rămâne de văzut dacă în perioada următoare se va trece cu totul în mediul online.

Publică un comentariu

Comentariu