FOTO Arhivă

Rețeaua de apă și canalizare pluvială de pe strada Cibin a fost schimbată. Acest ultim tronson a cuprins zona străzilor Sebeș și Șoseaua Sibiului.

Practic, cu această investiție se finalizează proiectul început în toamna anului trecut, care a vizat reabilitarea canalizării pluviale și a rețelei de alimentare cu apă în zona străzii Cibin.

Lucrarea „Reabilitare rețea alimentare cu apă, reabilitare rețea canalizare pluvială pe strada Cibin III – Tronson cuprins între străzile Sebeș – Șoseaua Sibiului” are valoarea de 361.285,40 lei și se derulează cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș, în baza HCL nr. 295/2017.

Această etapă de lucru are în vedere reabilitarea rețelei de alimentare cu apă în lungime de 230 ml, executarea unui număr de 11 branșamente la condominii și a 2 hidranți.

Reabilitarea rețelei de canalizare pluvială constă în executarea a 135 ml rețea canalizare pluvială, a 5 cămine și 15 guri de scurgere ape pluviale în carosabil. Zona de lucru este cuprinsă între intersecția străzii Cibin cu strada Sebeș și până la intersecția cu strada Șoseaua Sibiului.

”Menționăm faptul că lucrarea se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită.Lucrarea va fi executată de SC FEROTERRA SRL Mediaș, iar conform contractului, se va derula în perioada 18.09.2018 – 18.12.2018. Avem încredere că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit, astfel încât la finalizarea investiției cetățenii să se bucure de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari.” spun reprezentanții companiei Apa Târnavei Mari

Publică un comentariu

Comentariu