Accidentul s-a produs la prima oră a dimineții de duminică, pe fondul vitezei și a alcoolului. Mașina în care se aflau cinci persoane s-a dat peste cap pe câmp și a aterizat pe roți. La volan era un tânăr de 18 ani. Băiatul de 17 ani decedat era în dreapta. Pe bancheta din spate a mașinii erau alți trei tineri care au scăpat cu răni ușoare și o mare sperietură.

In timp ce conducea un autoturism AUDI dinspre Blăjel spre Bazna, un tânar în vârsta de 18 ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 6.00, a dimineții de duminică. Din pacate, pasagerul din dreapta, un tânar în vârsta de 17 ani, ocupantul locului dreapta spate, a decedat. Un alt pasager, tot de 17 ani, ocupant al locului stânga spate, primeste ingrijiri medicale, constient. Toti cei 5 ocupanți ai autoturismului sunt din localitatea Boian.

”Testarea alcoolscopica a soferului a indicat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițistii rutieri vor intocmi actele premergatoare efectuarii de cercetari penale cu privire la savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, respectiv conducere sub influenta alcoolului. In prezent, se desfasoara cercetari in vederea stabilirii tuturor circumstantelor care au dus la producerea acestui accident rutier. Fara mari probleme de trafic.”, transmite IPJ Sibiu

Publică un comentariu

Comentariu