Persone necunoscute au pătruns fără drept într-un imobil din municipiul Sibiu, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost agresat fizic și jefuit. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Omul de afaceri Adrian Kreiner se afla în vila lui de pe strada Moldoveanu din Sibiu. În jurul orei 02:30, niște indivizi au intrat cu forța în curte, apoi au pătruns în locuință. În momentul în care au dat nas în nas cu sibianul, s-au năpustit asupra lui și l-au lovit în repetate rânduri, până când acesta a rămas inconștient. Sursele Ora de Sibiu spun că cei trei atacatori l-au dezbrăcat, l-au legat de mâini și de picioare, l-au sufocat și l-au acoperit cu un covor, lăsându-l să zacă într-o baltă de sânge. Într-un final, hoții au furat mai multe ceasuri de lux și s-au făcut nevăzuți. 

Internat în stare critică pe ATI 

Sibianul a fost transportat apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean, acolo unde a fost supus investigațiilor. Starea lui este critică acum. „Bărbatul a fost preluat de personalul medical care i-a acordat îngrijiri și a efectuat investigații medicale. Pacientul este internat în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă , fiind în momentul de față intubat, ventilat mecanic și în stare critică”, a precizat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Hoții sunt căutați

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu „în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, au precizat reprezentanții IPJ Sibiu. 

Sursele Ora de Sibiu spun că, până la acest moment, indivizii care l-au bătut pe afacerist și i-au furat mai multe ceasuri nu au fost identificați. De asemenea, martorii povestesc că vila omului de afaceri beneficia de un sistem de supraveghere performant și avea zeci de camere video instalate. Hoții ar fi pătruns în curte după ce au tăiat gardul. 

CITEȘTE ȘI: Omul de afaceri Adrian Kreiner, jefuit și bătut crunt de hoți

Publică un comentariu

Comentariu