Ora de Mediaș
Știri în direct

Un băiețel suferă de o boală rară – Raul are nevoie de 100.000 de dolari ca să plece în America la operație

Roman 300

Raul Muzur este un băiețel în vârstă de un an și jumătate și, pe cât de micuț e, pe atât de mult viața l-a pus la încercare. În vara anului 2019, a fost diagnosticat cu o boală rară – neurofibromatoză tip 1 și pseudartroză congenitală de tibie. Pentru a se putea vindeca, este nevoie de o operație ce trebuie făcută în America și care costă 120.000 de dolari. 

Micuțul Raul, în vârstă de doar un an si șase luni, a fost diagnosticat în luna august 2019 cu NEUROFIBROMATOZĂ TIP 1 și PSEUDARTROZĂ CONGENITALĂ DE TIBIE DREAPTĂ.

Raul are nevoie de ajutor
„Când avea patru luni, am observat că îi ies niște pete pe el. Doctorii ne-au spus că e suspect de neurofibromatoză tip 1. Noi suntem din Hunedoara. Ne-am dus la Cluj, unde ne-au spus că nu are nimic, că sunt semne din naștere. Apoi, când avea opt luni, mă jucam cu el și la un moment dat a început să plângă, am observat că nu își mai poate mișca piciorul, așa că ne-am dus la spital. I-au făcut radiografie, o radiografie de la genunchi la șold, și atunci ne-au zis că nu are nimic și că o să-i treacă. Problema lui era la tibie. Dar fiindcă ne-au zis că nu are nimic ne-am dus acasă. Copilul a fost bine câteva zile. La un moment dat s-a ridicat în picioare și am auzit cum i-au trosnit…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet