Un tânăr de 24 de Biertan va sta după gratii o perioadă de 220 de zile, din cauza unei amenzi neachitate și nu a muncit in folosul comunității.

„La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni și ai Postului de Poliție Biertan au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Mediaș pe numele unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Biertan” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

În fapt, tânărul a fost cercetat penal pentru fapte comise cu violență în perioada 2017 – 2018, pe raza localității de domiciliu, a fost judecat, iar instanța l-a sancționat prin aplicarea unei amenzi penale.

Întrucât amenda nu a fost plătită, sancțiunea a fost înlocuită cu executarea a 220 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității. Tânărul nu a respectat nici această decizie a instanței, motiv pentru care, pe numele său, a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 220 de zile.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu