O sibiancă a fost șantajată, vreme de două luni, de un bărbat din Agnita, care a amenințat-o că, dacă nu îi va da o sumă de bani, îi va dezvălui soțului că au întreținut relații sexuale. Polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia și l-au reținut.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un localnic în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

„În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada martie – aprilie a.c., ar fi amenințat o femeie din aceeași localitate că îi va dezvălui soțului acesteia faptul că au întreținut relații sexuale dacă femeia nu-i va returna o sumă de bani pe care, împreună cu soțul, o împrumutaseră de la presupusul autor”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În vederea probării activității infracționale a persoanei în cauză, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu, la data de 14 aprilie a.c. polițiștii au desfășurat o percheziție la domiciliul bărbatului, în orașul Agnita, ocazie cu care au fost ridicate mai multe medii de stocare.

De asemenea, față de bărbat s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive. Acțiunile polițiștilor derulate în această cauză penală au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Publică un comentariu

Comentariu