[ad_1]

ISU Sibiu și SMURD intervin la un accident petrecut joi seară pe drumul care leagă Sibiul de Păltiniș. Șase persoane printre care un copil, sunt rănite. Trei mașini sunt implicate în accident.

UPDATE 4 Trafic reluat. Se circulă alternativ
La ora 23.36 s-a reluat traficul pe o bandă de mers. Se circulă alternativ

UPDATE 3 – Șoferul vinovat are 20 de ani
Conducătorul auto vinovat de producerea acestui accident este din Sibiu și are 20 de ani.

UPDATE 2 – Sunt șapte persoane rănite
ISU anunță că până la urmă sunt șapte persoane rănite. Trei sunt preluate acum(ora 22.15) de către ambulantele SAJ (doi adulți și un copil) și transportate la spital și alte patru transportate de ambulanțele Smurd la spital.

UPDATE 1 – Trei mașini implicateIPJ Sibiu anunță că pe fondul vitezei neadaptate, un auto condus spre Sibiu a intrat în coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus.

Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Un alt turism a lovit în spate turismul care nu a adaptat viteza. Accidentul s-a produs pe un sector de drum în pantă, cu succesiune de curbe și în condiții de carosabil umed. Mai multe persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului. Traficul este complet blocat.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Accidentul a avut loc pe sectorul de drum dintre Rășinari și Păltiniș. La fața locului intervine o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu. ISU…

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu