[ad_1]

Cei cinci sibieni suspectați că sunt autorii valului de spargeri din Cartierele Tineretului, Veternailor, zona Calea Cisnădiei și Șura Mare, au ajuns la poliție, unde vor fi audiați.

UPDATE Cei cinci barbati adusi la sediul IPJ sunt banuiti de savarsirea a peste 30 de furturi din locuinta ( indeosebi cabane si imobile in constructie), fapte comise in ultimele 3 luni, in municipiul Sibiu (cartierele Tineretului, Veteranilor), Cisnadie (Cartierul Arhitectilor ), Lunca Rasinariului, Sura Mare, Ocna Sibiului. Cei cinci au varste intre 17 si 25 de ani si toti sunt din Ocna Sibiului.

Mare parte din prejudiciu a fost recuperat.

In prezent se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Urmeaza a fi stabilita si documentata intreaga activitate infractionala a persoanelor in cauza.

Stire inițială Probele împotriva lor sunt de netăgăduit, și asta pentru că la domiciliile celor cinci anchetatorii au găsit tot ce s-a furat. Cele mai multe obiecte sunt destinate construcțiilor, pentru că hoții acționau mai ales în imobilele în construcție. Dar, nu s-au sfiit nici câd au dat de alte bunuri. Au plecat cu un argaz, cu butelii de gaz, mochete, un televizor și cauciucuri de mașină.

Source

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu