Ora de Mediaș
Știri în direct

Veste bună pentru copșeni – Primăria a câștigat un proiect de 11 milioane de lei

Proiect în valoare de 11 milioane de lei, câștigat de Primăria Copșa Mică pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 3 și a cartierului Târnăvioara.

“Creșterea calității vieții în orașul Copșa Mică prin proiecte integrate” este titlul proiectului care are două componente. Școala Gimnazială 3 din oraș este in prim plan, pentru executarea mai multor lucrări de modernizare și reabilitare. Elevii școlii gimnaziale 3 din Copșa Mică vor beneficia de termoizolații, înlocuire tâmplărie cu geam termoizolant, grupuri sanitare noi, centrale termice noi, rețea distribuție agent termic, panouri solare, instalații electrice, surse de iluminat LED, teren de sport, cât și dotări interioare moderne.

Străzile din cartierul Târnăvioare vor fi și ele modernizate. Se va amenaja o parcare, iar apoi se vor realiza aceese in curți și trotuare noi. Mai mult decât atât, se va extinde rețeaua de canalizare de pe o stradă din apropierea bisericii din cartier. Proiectul a fost aprobat, urmează o verificare administrativă de conformitate și o vizită în teren, după care contractul de

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet