Ora de Mediaș
Știri în direct

Victor Costache a reușit zilele trecute o intervenție complicată la Sibiu

0

Echipa de medici condusă de către chirurgul Victor Costache a reușit, pentru prima dată în România, să opereze cu succes un caz de anevrism de aortă toracică rupt, tratat endo vascular, chiar la Spitalul European Polisano Medlife din Sibiu.

Pacientul, un bărbat în vârstă de 77 de ani, a fost aproape întors din moarte, după ce nu i se mai dădea nicio șansă de supraviețuire. Acest succes răsunător se adaugă la bogatul palmares al medicului care luptă pentru inimile românilor.

În 2001 a deschis să plece din țară, după ce a parcurs toate etapele profesionale în domeniul chirurgiei cardiovasculare în Franța. 9 ani mai târziu, a devenit membru fondator a primului centru public privat în chirurgie cardiovasculară din Franța, în Annecy.

Astfel, această colaborare public privată a dat naștere unui centru care, în momentul de față, este de referință în Franța. În 2013 a fost contactat de Universitatea din Sibiu, care, împreună cu conducerea spitalului european Polisano, i-a propus să vină în țară şi să transpună aici experiența din Franța. » Mai multe amănute găsiți pe Ora de Sibiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata