Vineri seară, echipa de baschet a Mediașului a jucat în deplasare pe trenul celor de la CSO Voluntari.

Primul sfert al jocului a fost câștigat de către elevii lui Mihai Popă, scor 21-27. Încă de la fluierul de start, CSM Mediaș a luptat pentru fiecare minge și au arătat că își doresc această victorie. În actul secund, formația de pe Târnava Mare a început cu aceeași dorință de joc, câștigând și actul secund, scor 14-16.

La revenirea de la vestiare, Mediașul a cedat în sfertul al treilea la o diferență de 10 puncte, scor 24-10. Elevii lui Eugen Ilie au reușit să puncteze de mai multe ori din zona de 3 puncte. Ultimul act le-a aparținut echipei oaspete, scor 10-16. Jocul a fost câștigat în over-time de către baschetbaliștii pregătiți de Mihai Popa și Dan Popa la o diferență de 3 puncte.

Principalul marcator al formației medieșene a fost Titus Nicoare care a reușit să marcheze 21 de puncte, urmat de Andrija Simovic care a marcat 18 puncte. Dragoș Mihai a reușit să marcheze 13 puncte, iar Milan Vulic 10 puncte.

Etapa viitoare, CSM Mediaș primește vizita celor de la CS Cuza Sporta Brăila. Partidă este programată de data de 8 decembrie.

Publică un comentariu

Comentariu