În această seară de 16 noiembrie a. c, la Sibiu a fost deschis oficial Târgul de Crăciun. Primii turiști au fost prezenți cu câteva ore bune înaintea deschideri oficiale. Iluminatul festiv a fost aprins la ora 19:00.

În jurul amiezi, am stat de vorbă cu organizatorul celui mai minunat Târg de Crăciun din țară, Andrei Drăgan. Una dintre surprizele pregătite pentru sibieni este patinoarul amplasat în locul pistei de mașinute din Piața Mare.

”O altă noutate o reprezintă modul în care am căsuţe. În acest an am ajuns la 110 căsuţe, Modul de amplasare de anul trecut a fost unul destul de complicat, iar în acest an am încercat un mod de amplasare mai simplu, mai tradițional.” a declarat Andrei Drăgan.

Vizitatorilor li s-au pregătit o mulțime de surprize în prima zi a Târgului de Crăciun. Pe scena amplasată în centrul Pieței a urcat Paula Seling alături de Radu Nechifor care au întreținut atmosfera în prima seară a Târgului de Crăciun din Sibiu.

”În acest an au fost peste 200 de înscrieri pentru cele 110 standuri de la Târgu de Crăciun. Interesul a fost foarte mare, iar asta ne asigură o selecție mult mai bună.” a adăugat Andrei Drăgan

În urmă cu unsprezece ani la Târgul de Crăciun din Sibiu au fost montate 38 de standuri. De atunci și până în prezent. Numărul standurilor prezente la Târgul de Crăciun s-a triplat, iar interesul comercianților este foarte mare de la o ediție la alta. Anual numărul vizitatorilor a crescut.

Publică un comentariu

Comentariu