Spitalul Municipal din Mediaș a beneficiat în acest an de aproximativ 4 milioane de lei, bani primiți din bugetul local.

Această sumă de bani a fost folosită pentru lucrări de investiții și reparații, dar și pentru achiziționarea de aparatură medicală în mai multe secții ale spitalului.

Pe parcursul anului 2017, Spitalul din Mediaș a reprezentat o prioritate a cetățenilor din Mediaș, astfel că au fost alocate fonduri importante de la bugetul local atât pentru aparatură medicală cât și pentru lucrări de investiții și reparații.

Sala de nașteri pentru septici a fost modernizată la Mediaș

Recent au fost realizate lucrări de investiții și reparație la intrarea principală a Policlinici, dar și secția de Obstetrică – Ginecologie a beneficiat pe parcursului acestui an de aparatură de ultimă generație, blocul operator al secției fiind modernizat complet.

În prezent se desfășoară lucrări de reabilitare și modernizare a clădirii în care funcționează Secția de pneumologie. Secția Pneumologie funcționează într-o clădirea care a fost construită în anii 1960 – 1965 și are nevoie de lucrări serioase de reabilitare.

Publică un comentariu

Comentariu