Miercuri, 20 iulie 2022, a avut loc prima conferință oficială a noului club de fotbal din municipiul Mediaș. La această conferință de presă au luat parte Ionuț Buzean, Eric de Oliveira și Doru Dudiță.

ACS Mediaș dorește preluarea centrelor de copii și juniori ai clubului Gaz Metan Mediaș cu tot cu angajați.

Firma Fortza din Mediaș a făcut primul transfer pentru activitatea noului club fotbalistic din municipiul Mediaș. Giuliano Racanelo, directorul companiei FORTZA dorește ca performanța fotbalului de pe malul Târnavei Mari să nu dispară.

ACS Mediaș a fost înscrisă la AJF Sibiu, iar antrenorul principal al echipei va fi Dumitru Solomon, iar Doru Dudiță antrenorul secund al formației medieșene. În perioada următoare, se va semna un contract de închiriere pentru folosirea bazei sportive Gaz Metan.

Lotul va face parte din jucători din Mediaș și din jurul Mediașului. În cea mai mare parte, sunt fotbaliști care au activat în sezonul trecut la Gaz Metan și au rămas în oraș, a declarat Doru Dudiță.

”Ceea ce s-a întamplat la Gaz Metan, nu se va întampla niciodată la ACS Mediaș. Suntem 9 membri care nu va trece nimeni peste noi. Greșelile din trecut, de la Gaz Metan nu se vor repeta la ACS Mediaș. Vom schimba fotbalul în oraș” a declarat Eric de Oliveira.

Publică un comentariu

Comentariu