Ora de Mediaș
Știri în direct

Incendiu monstru la un depozit de deșeuri periculoase din Sibiu. Pompieri din șase județe se luptă cu flăcările de trei ore

Un incendiu de proporții a cuprins un depozit de deșeuri periculoase din Sibiu. Flăcările uriașe se pot vedea de pe centura Sibiului și de pe drumul spre Mediaș. Incendiul localizat pe calea Șurii Mari a început în jurul orei 22 și este alimentat de substanțele puternic inflamabile aflate în depozitul de deșeuri periculoase. Din fericire și ploaia ajută pompierii. Pentru controlarea șli stingerea lui au venit în ajutorul pompierilor sibieni echipaje din județele limitrofe. Aproape de miezul nopții intervin peste 200 de pompieri, cu 12 mașini de stingere cu apă și spumă.

STIREA INITIALA : VIDEO – FOTO Incendiu de proporții la Sibiu. 12 autospeciale intervin

Pompierii recomandă sibienilor care locuiesc în zonă să respecte recomandările Gărzii de Mediu, care se află la fața locului în vederea îndrumării populației.

Flăcările au izbucnit la un depozit de uleiuri folosite, vopsea pe baza de apă și recipiente sub presiune goale – spray-uri. Din fericire nu există victime.

Inspectoratele pentru situatii de urgență din județele Alba, Hunedoara, Valcea, Brasov și Mureș au trimis echipaje în ajutorul celor de la ISU Sibiu. Intervenția este în plină desfășurare pentru controlarea și localizarea incendiului violent.

 

Cpmentariile sunt închise