Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO: Care este povestea medieșeanului care a protestat în fața sediului IPJ Sibiu

Roman 300

Un medieșean de 44 de ani a protestat joi, 3 octombrie 2019, în fața sediului Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu.

Victimă a unei tâlhării petrecute în luna ianuarie a acestui an pe drumul care leagă Mediașul de Moșna, Emil Terebeșiu, acuză polițiștii care se ocupă de caz că vor să îl mușamalizeze.

Prin gestul său de a protesta (cu autorizație) bărbatul a dorit să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că dosarul stagnează , el nefiind finalizat după aproape 10 luni, asta deși victima ar fi oferit probe care să-i ajute pe oamenii legii.

Medieșeanul mai spune că în tot acest timp ar fi dispărut documente importante prin mutarea dosarului de la un birou la altul.

Reporterul Ora de Mediaș a stat de vorbă cu Emil Terebeșiu, iar mai mult informații aflați în materialul video de mai jos:

Momentul tâlhăriei:

Dialog cu șeful IPJ Sibiu

Plângerea înaintată de persoana în cauză face obiectul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Cercetările se efectuează la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, care dispune activitățile desfășurate de către polițiști conform legii. În cursul zilei de ieri, bărbatul a purtat un dialog cu șeful IPJ Sibiu privind stadiul anchetei, iar aspectele sesizate vor fi verificate în perioada imediat următoare“, ne-a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet