[ad_1]

Adrian Circa este numele de pe buzele tuturor, de vineri dimineața. Și nu în sensul bun, ci dimpotrivă. Imagini cu el, la catedra unui liceu din Copșa Mică, în timp ce se masturba, au fost făcute publice.

Acestea sunt cu atât mai scandaloase cu cât Adrian Circa este preot și le preda elevilor religia.
Adrian Circa a îmbrăcat hainele preoțești în urmă cu 15 ani, iar de 10 ani predă elevilor despre învățămintele lui Dumnezeu. Preotul slujește la Biserica Sfânta Treime din Mediaș.
Cunoscuții spun că până acum nimeni nu s-a plâns de comportamentul preotului și că nu a făcut niciodată nimic ieșit din comun sau care să șocheze, iar la școală comportamentul său a fost ireproșabil.
Cu toate acestea, Adrian Circa a apărut în niște imagini compromițătoare.
VEZI AICI VIDEO CU PREOTUL CARE SE MASTURBEAZĂ LA CATEDRĂ
Oameni apropiați preotului au povestit că acesta a suferit de cancer testicular și a fost operat în urmă cu câteva luni.
În anul 2014, când nimic nu prevestea ce va fi făcut preotul, acesta le vorbea medieșenilor despre însemnătatea icoanei și despre puterea rugăciunii.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu au demarat o anchetă în cazul profesorului de religie Adrian Circa, ce s-ar fi masturbat timpul orei de religie, în fața clasei. Detalii AICI!
CITEȘTE ȘI: Anchetă a ISJ Sibiu la liceul unde s-ar fi masturbat profesorul de religie
Conducerea liceului a transmis, pe fax, catre Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, demisia cadrului didactic la care face referire mass-media.
Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament.
VEZI ȘI: Mitropolitul Ardealului despre preotul care s-a masturbat la școală: ”E de neceput așa ceva”
Polițiștii au demarat o anchetă în cazul profesorului, despre care citește AICI.
Imediat după ce filmarea a fost făcută publică, Ministrul Educației, Liviu Pop, a cerut public demisia preotului din sistemul de învățământ.
CITEȘTE AICI DECLARAȚIA MINISTRULUI EDUCAȚIEI
La nivelul unitatii de invatamant se va realiza o cercetare disciplinară a faptelor si a persoanelor implicate.

Source

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu