Joi, 10 mai 2018, de la ora 20:00, pe Stadionul „Municipal” din Mediaş se va disputa meciul din manşa retur a semifinalei Cupei României dintre Gaz Metan şi AFC Hermannstadt.

Prețul unui bilet la acest meci este de 20 lei în Tribună I, iar 30 la Tribună a II-a. Bilete pot fi achiziționate începând de marți, 8 mai 2018 până joi, mai între orele 16:00 – 20:00.

Înaintea partidei cu echipa antrenată de către Alexandru Pelici, antrenorul medieşenilor a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că va fi un meci foarte greu, iar echipa sibiana are prima şansă.

”Sper că vom reuși să dăm dovadă de o siguranță în apărare și vom evita acele greșeli care persoanele, și vom fi mult mai puternici și cu multă răbdare pentru că e un meci în care poți să ajungi chiar în prelungiri sau în lovituri de departajare. Pe final am putea salva un sezon întreg, și ar fi chiar o bucurie pentru toată lumea pentru că vom lupta pentru un trofeu.” a declarat Cristi Pustai

La această conferință de presă a fost prezent și fundașul Gazului Metan, Iulian Cristea care speră că nu se va ajunge la în prelungiri sau la lovituri de departajare.

”Ne așteaptă un meci greu, dar în ultimele jocuri prestate de noi avem încredere foarte mare, și să nu mergem în prelungiri. După meciul tur, AFC Hermannstadt pornește cu prima șansă. Trebuie să fim mult mai atenți și să numai greșim.” a adăugat fundașul Gazului Metan, Iulian Cristea

În partida din tur, AFC Hermannstadt a învins formația pregătită de către Cristian Pustai, scor 1-0 după golul marcat de către Bogdan Rusu.

Publică un comentariu

Comentariu