Cornel alături de femeia despre care spune că este viața sa. FOTO - Popa de la Medias - profil public Facebook

Filmarea LIVE la momentul întâmplării, postat de lăutarul cunoscut ca ”Popa de la Mediaș”, în care își lovea soția, a devenit virală. De ce a făcut acest gest nu era foarte clar la acel moment, dar acum după ce lucrurile s-au așezat…adevărul a ieșit la iveală.

”E adevărat că am bătut-o”
Cornel Moldovan recunoaște nonșalant că și-a lovit soția, așa cum acest gest ar fi cel mai firesc din lume. Și în accepțiunea lui e normal să fie așa, atunci când există o explicație. Și explicația vine puțin alambicat, dar după un pic de concentrare se ajunge la capătul problemei.
CITEȘTE ȘI: VIDEO Femeie bătută în direct pe Facebook de un cunoscut lăutar sibian. IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL
”Păi de vină a fost cumnată-mea. Că ea și-a lăsat copila de trei ani în parcare, cu un nepot de 6 ani. Și el a adus-o la noi, că mă-sa a lăsat-o acolo, ea așa face. Pe unde merge lasă copila. Și noi eram toi beți – și eu, și nevastă-mea, și socră-mea. Și când ne-am trezit și am văzut copila m-am enervat. Așa că am chemat poliția, să o ia, să facă ceva”, povestește Cornel Moldovan.
Lăutarul spune că poliția a venit, apus câteva întrebări și a plecat. ”A venit poliția, ne-a întrebat cine suntem, cine e copila, ce caută la noi. Și nevastă-mea, beată cum era, de frică să nu ia copila, a zis că soră-sa a fugit că eu am vrut să mă dau la ea”, spune Cornel Moldovan.

VEZI AICI IMAGINILE VIDEO CU FEMEIA BĂTUTĂ DE POPA DE LA MEDIAS

”Am făcut live să vadă toată lumea”
Lăutarul din Mediaș spune că îi pare rău că și-a bătut nevasta, și mai ales că a făcut un eveniment din asta în direct, pe Facebook. ”Păi eu garantez că dacă nu eram băut nu făceam asta. Dar am făcut-o ca să mă răzbun pentru ce a spus la poliție. Păi a mințit, cum să spună ea așa ceva? Și am făcut live, e adevărat, dar am făcut să vadă toată lumea de ce e scandal la noi în casă. Că e din cauza lui cumnată-mea, cu copila…Copiii aia nu sunt ai mei, noi nu avem copii. A venit Protecția Copilului, a venit poliția, le-am spus la toți același lucru. Cumnată-mea e de vină”, trage concluzia ”Popa de la Mediaș”.

Că e cumnata sau alcoolul de vină, cine știe….până una alta Protecția Copilului a demarat o anchetă pentru că actele de violență s-au petrecut în fața unor minori(Citește aici), iar Cornel Moldovan este cercetat de polițiști pentru violență în familie(Citește aici). Asta chiar dacă soția lui nu a depus vreo plângere, că ”nu s-a mai întâmplat așa ceva, decât o dată…demult. Și pentru că problema nu a fost că m-a bătut, că dacă chiar a vrut să mă bată, i-am zis…măcar să nu fi pus pe facebook”.

Publică un comentariu

Comentariu