FC Hermannstadt a câștigat manșa tur din cadrul semifinalei Cupei României, scor 1-0 în fața aproximativ 6.000 de suporteri veniți la stadion pentru a vedea confruntare dintre echipa sibiană și Gaz Metan Mediaș.

Surpriza Cupei României, FC Hermannstadt a demonstrat încă odată valoarea echipei pregătite de către Alexandru Pelici, obținând victoria fără prea mari probleme, cu Gaz Metan Mediaș.

Alexandru Pelici a vorbit despre această partidă victoria cu Gaz Metan din semifinala Cupei României: ”Regret că domnul Pustai a fost suspendat. Îi doresc mult succes și să ne revedem sănătoși în returul semifinalei.

Antrenorul Gazului Metan, Cristian Pustai a vorbit și despre trimiterea lui în tribună, dar și despre jocul pierdut cu FC Hermannstadt.

”Am avut ocazii destul de mari de a înscrie, este un rezultat foarte bun pentru o competiție care se joacă tur-retur. Meciul de la Mediaș, se va disputa cu siguranță altfel și suntem obligați să dăm gol. Nu am înjurat, nu am protestat. Se poate vedea, că nu am avut treabă cu el, el fiind cu spatele” a adăugat Cristian Pustai la finalul jocului.

Returul semifinal al Cupei României se va disputa pe data de 9 mai 2018, de la ora 17:30 la Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu