Serenela Mureșan, Cristiana Ragos și Codruța Vasiu vor fi prezente la Mediaș pentru o porție de umor de cea mai bună calitate. Evenimentul care se va desfășura la Restaurantul Chinezesc Zen are loc vineri, 13 aprilie, de la ora 20.

Evenimentul este organizat de către Dan Ilcus. Va fi un exercițiu actoricesc de o rară sensibilitate. O porție de umor de cea mai bună calitate, totodată plin de emoție, senzualitate și feminitate. Chiar dacă titlul evenimentului este puțin vulgar, doritori nu trebuie să fie induși în eroare.

Textul aflat la baza spectacolului s-a jucat pentru prima dată în subsolul unei cafenele din Greenwich Village, iar apoi a fost tradus în nu mai puțin de 48 de limbi și a fost jucat în peste 140 de țări. Printre actrițele care au interpretat acest text excepțional se numără: Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Glenn Close și Susan Sarandon.

”Este o piesă scrisă de o americană, în anul 1994-1995. Ca rezultat a unor dialoguri avute cu multe femei. Despre sex, despre violența împotriva femei și despre relaţiile între femeie și bărbat. Le-am văzut pe doamnele acesta jucând la Sibiu, excepționale. Este un eveniment de bun simţ, este un dialog deschis. De la armonie până la extaz, o discuție a femeii cu corpul ei.” a menționat Dan Ilcus organizatorul acestui eveniment unic.

 

La acest eveniment s-au vândut toate biletele, în doar câteva zile de la editarea si fiscalizarea lor.

Organizatorii recomandă persoanelor care și-au achiziționat bilete să vină din timp, pentru a putea onora comenzile și a putea începe spectacolul la ora anunțată. Din momentul inceperii reprezentarii, activitatea in restaurant inceteaza.

Publică un comentariu

Comentariu