FC Farul Constanța – Gaz Metan Media s-a încheiat cu scorul de 2-0. „Marinarii” a marcat ambele goluri în repriza secundă.

După o primă repriză în care Farul a dominat, iar „gaziștii” au ratat și ei cel puțin o ocazie importantă, scorul a fost deschis după revenirea de la vestiare.
Jefte Betancor a înscris de la punctul cu var, în minutul 55, după care medieșenii au fost la un pas de egalare, mingea trimisă cu capul de Filip trecând puțin pe lângă poarta lui Tordai.
Tot Gaz Metan e cea care a punctat la capitolul ocazii mari de gol, când șutul lui Chamed, din careu, a fost încetinit de intervenția lui Tordai. Mingea a continuat să se îndrepte spre poartă, însă Buda a reușit să îl oprească la timp.
În minutul 81, constănțenii și-au majorat avantajul cu golul lui Adrian Petre, care a reluat în poartă mingea respinsă în față de Vâlceanu, care parase șutul lui Pitu.

S-a încheiat 2-0 și trupa lui Gheorghe Hagi acumulează 4 puncte, cu care se instalează pe locul 3, în timp ce Mediașul rămâne cu 3 puncte.

Publică un comentariu

Comentariu