[ad_1]

Fanii tehnologiei primesc o veste excelentă. Unul dintre cei mai mari producători mondiali de gadget-uri și produse electronice, va fi prezent de luni pe piața din România printr-un magazin fizic, dar și on-line. Acesta se deschide la Sibiu pe strada Tribunei, nr. 3, de la ora 18.00.

Produsele Xiaomi sunt de luni după amiază la îndemâna sibienilor. Asta pentru că în capitala județului se deschide primul magazin din România care comercializează exclusiv produse ale cunoscutului brand din China. Telefoane mobile, gadget-uri, boxe, căști și multe accesorii vor fi comercializate la prețuri accesibile în magazinul de pe strada Tribunei la numărul 3.Cei care nu vor să se deplaseze în locația magazinului, vor putea face cumpărături on-line. Site-ul https://xiaomiromania.com/ro/ devine funcțional din data de 20 martie. Aici veți regăsi toate produsele comercializate de cei care au investit în store-ul de pe Tribunei.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

XIAOMIROMANIA opening in Sibiu

#xiaomiromania opening in #sibiu #xiaomi #xiaomiproducts #xiaomishop #me #meproducts #meshop #romania

Posted by Xiaomi Romania on 16 Martie 2018

Mai multe detalii găsiți și pe pagina oficială de Facebook –

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu