Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale, în care subliniază că „împreună, cu dăruire, iubire şi credinţă, vom ieşi învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire”.

„Dragi români, vă doresc tuturor să întâmpinaţi Sfintele Paşti în sănătate şi pace sufletească! Învierea Domnului este o celebrare a speranţei într-un anotimp al renaşterii. Biruinţa Vieţii – acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de încrederea de care avem nevoie, în acest an mai mult decât oricând. Pentru noi toţi, lumina Învierii a fost întotdeauna un prilej de a ne bucura alături de familie şi de cei apropiaţi de căldura locului pe care îl numim ‘acasă’. Din păcate, sărbătorile pascale de anul acesta ne găsesc într-o situaţie care ne obligă să aflăm mai mult în noi înşine, în casă şi prin rugăciune, lumina şi binecuvântarea Învierii”, spune Klaus Iohannis.

Hristos a înviat!

Vă doresc tuturor să întâmpinați Sfintele Paști în sănătate şi pace sufletească!

Slået op af Klaus Iohannis i Lørdag den 18. april 2020

Preşedintele îi îndeamnă pe români să îşi asume sacrificiul de a-şi manifesta iubirea faţă de cei apropiaţi respectând regulile…

Citește în stiri din România

Publică un comentariu

Comentariu