Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Momentul accidentului de pe Șoseaua Sibiului. Șoferul fugar căutat de poliție

În seara de vineri, 17 ianuarie  a.c., pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, s-a produs un accident rutier în următoarele circumstanțe:

În  jurul orei 21,20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroșată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu – Mediaș, persoana aflată la volanul mașinii continuându-și deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului. 

Minora era însoțită de sora sa în vârstă de 8 ani. Cele două fete au plecat acasă, iar în jurul orei 21,35, prin S.N.U.A.U. 112, părinții fetelor au solicitat intervenția unui echipaj medical care să-i acorde îngrijiri medicale minorei. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș, fără a necesita internarea.

CITEȘTE SI – FOTO: Un șofer fuge după ce lovește o fetiță pe trecerea de pietoni pe Șoseaua Sibiului

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș au efectuat verificări și au vizualizat înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul și persoana aflată la volan nu au putut fi identificate.

În acest context, solicităm sprijinul cetățenilor care pot oferi detalii cu privire la autovehiculul implicat și la persoana aflată la volan. 

Cei care dețin informații ce pot conduce la identificarea autovehicului și conducătorului sau conducătoarei auto sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Mediaș, telefon 0269/841.212.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet