Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO: Ordonanța Militară nr. 8: Piețele rămân deschise. Este permisă circulația apicultorilor. Exportul de cereale suspendat

Roman 300

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat au susținut, joi seară, la sediul MAI, o declarație de presă. Aceștia au anunțat prevederile Ordonanței Militare numărul 8.

[This post contains video, click to play]

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunțat care sunt principalele prevederi ale Ordonanței.

„Cu condiția respectării măsurilor anterioare, din această seară e permisă circulația în afara locuinței pentru posesorii de permis de pescuit comercial pe Dunăre, apele interioare și Marea Neagră pentru pescuit și comercializarea produselor. Este permisă circulația apicultorilor spre stupină sau pentru deplasarea stupinei, aceștia având nevoie de dovadă pentru calitatea de apicultor.

Este permisă circulația în afara locuinței a cetățenilor pentru achiziția de autovehicule, piese auto și reparații auto.

Zborurile spre și dinspre Spania sunt suspendate pentru încă 14 zile, începând cu data de 14 aprilie 2020”, a spus Vela.

Totodată, una dintre prevederi este aceea că piețele agroalimentare rămân deschise pe toată perioada stării de urgență pentru producătorii care au certificat. De asemenea, unitățile fito-farmaceutice rămân deschise pe perioada stării de urgență.

„Pe perioada stării…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet