Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Patru centre de carantină la Mediaș – Momentan nicio persoană izolată

Roman 300

Zilele trecute, primarul Gheorghe Roman a transmis printr-o videoconferință faptul că la Mediaș există 4 unități hoteliere pregătite pentru a primi persoane aflate în carantină sau în izolare.

Mai mult decât atât, edilul șef, a explicat faptul că la Casa Honterus din oraș nu se află nicio persoană în izolare sau în carantină.Primaria Mediaș prin Direcția de Asistență Socială a decis să ofere cazare oamenilor fără adapost din Mediaș ca masură de prevenire a răspândirii și contaminării cu noul Coronavirus. Ei au dreptul ca fiecare cetățean să părăsească locația pe baza unei declarații pe proprie răspundere.

”În urma adreselor pe care le-am facut către unitățile de cazare din Mediaș, și-au arătat disponibilitatea de a primi persoane aflate în carantină 4 unități hoteliere din Mediaș. Le mulțumesc încă o dată și pe această cale pentru modul în care au decis să sustină comunitatea medieșeană în această perioadă extrem de grea.” a declarat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

Conferință de presă la Primăria Mediaș

CONFERINȚĂ DE PRESĂ – Gheorghe Roman face noi declarații despre noul coronavirus pe plan local. Detalii pe www.orademedias.ro

Gepostet von Ora de Mediaș am Mittwoch, 8. April 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet