Ora de Mediaș
Știri în direct

Cel mai scump pachet de sticks-uri în pandemie – 4005 de lei cu tot cu amendă

Roman 300

Polițiștii din Aiud, județul Alba, au amendat un cuplui cu 4000 de lei pentru că nu aveau trecută în declarația pe propria răspundere ora deplasării. Polițiștii susțin că cei doi au umblat prin tot orașul pentru cumpărături de bază, dar în mașină aveau un singur pachet de sticksuri.

Cele două persoane susțin pe Facebook că, după ce li s-a fotografiat declaraţia pe propria răspundere, li s-a spus că sunt liberi şi că este totul în regulă.

„Am primit amendă de la Poliția Aiud, d-nul agent Negru, pe motiv că nu am scris în declaraţie ora deplasării. Nu există în declaraţia pe proprie răspundere aşa ceva. Au mai trecut oameni pe stradă, nu au fost controlaţi, în amendă spunându-se că nu a fost niciun om pe drum. Asta pentru că am fost după alimente. Amenda este de 2.000 de lei. Asta face Poliţia Aiud! După ce ni s-a fotografiat declaraţia, ni s-a spus că suntem liberi şi că este totul în regulă. Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni? Acest domn poliţist cu buletinul în mână nu poate calcula câţi ani avem. Ordonanţa militară din amendă e dată pentru persooane peste 65 ani. Ps. Soțului meu i s-a emis aceeaşi amendă, în valoare de 2.000 lei. Aproape 1.000 euro pentru că aveam totul în regulă”, se arată în…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet