Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Stadionul Gazului Metan poate fi închiriat. Sibiul ar putea juca la Mediaș meciurile de acasă

În cadrul unei coferințe de presă, fostul președinte al FC Hermannstadt, Teodor Birț a declarat faptul că echipa sibiană ar putea jucă meciurile de acasă la Mediaș.

Birţ îl contrazice astfel pe cel care i-a luat locul în conducerea echipei sibiene, pe Iuliu Mureşan, care anunţase în urmă cu o săptămână, că sibienii nu pot juca pe terenul din Mediaş, scrie Ora de Sibiu.

Birţ: Fotbaliştii din Sibiu vor juca pe terenul Mediaşului

„Vreau să încep cu o veste bună (…). şi v-o spun pentru că nu este rezultatul implicării finanţatorilor, oamenilor care acum se dau peste cap ca să fie bine la club, nici a noii conduceri. Este rezultatul a ceea ce am făcut în ultima perioadă de timp împreună cu oficialităţile Sibiului şi cu oameni de bine din Sibiu care nici măcar nu doresc să fie precizaţi. Ideea este că se poate juca la Mediaş. Am vrut să vă spun că a fost modificat contractul dintre Transgaz şi clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş şi stadionul poate fi închiriat de către proprietari terţilor”, a declarat Teodor Birţ, într-o conferinţă de presă. Teodor Birţ a fost înlocuit în funcţia de preşedinte al FC Hermannstadt de către Iuliu

Conferinta de Presa, Teodor Birt – Fostul presedinte al lui FC Hermannstadt face declaratii

Publicată de Ora de Sibiu pe Luni, 26 august 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet